loading...
موضوعات متنوع و جالب
آخرین ارسال های انجمن
unknown بازدید : 199 چهارشنبه 10 آبان 1391 نظرات (0)

 

 

در صورتی که عکس ها باز نمیشوند باید بالای ایمیل گزینه Show Image یا Display images below را بزنید
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید

جمعه ای که گذشت روز جشن ویندوز 8 بود. حالا سیستم عامل جدید مایکروسافت در دسترس قرار گرفته؛ با رابط کاربری جدیدی که دیگر آن را "مترو" نمی‌نامیم، بلکه "رابط مدرن" نام دارد؛ رابطی که هم برای استفاده لمسی بهینه شده و هم -همچنان- به خوبی می‌توان با ماوس و کیبورد تجربه لذت بخشی از کار با آن به دست آورد.

مایکروسافت در یک کلام، ویندوز را از نو به تصویر کشیده است. تمرکز شدیدی روی رابط مدرن با کاشی‌های زنده و به روز شونده‌اش قرار دارد زیرا به هر حال دنیای کامپیوتر گرایش بیشتری به صفحات لمسی دارد. ولی از سوی دیگر همچنان می‌شود به سادگی بین رابط "مدرن" و رابط "دسکتاپ" سویچ کرد.

در این جا، از بین بهترین‌ها به 10 مورد از ویژگی‌های جدید ویندوز اشاره می‌کنیم. البته این تمام داستان ویندوز 8 نیست.

1. افزایش بهروری سیستم

WINDOWS-8-NEW.jpg

یکی از مواردی که از ابتدای مشاهده نسخه‌های آزمایشی ویندوز 8 ذهن ما را به خود مشغول کرده بود این بود که آیا همچنان با اجرای چندین برنامه، یا موقع کار در محیط دسکتاپ بر روی سیستم‌های با سخت‌افزار ضعیف یا معمولی، شاهد کرش کردن سیستم عامل و یا کندی در اجرای فرآیندها و عملیات‌ها خواهیم بود یا خیر.

مایکروسافت از نگرانی‌های کاربران آگاه بوده و آنها را رفع کرده: ویندوز 8 طوری برنامه‌نویسی شده تا عملکرد و بهروری آن بهتر از ویندوز 7 باشد، حتی با وجود اضافه شدن رابط "مدرن" به رابط قدیمی دسکتاپ.

نتایج تست‌های صورت گرفته با استفاده از نسخه Developer Preview ویندوز 8، کاملاً موید تلاش مایکروسافت برای بهینه سازی سیستم عامل بودند:

WINDOWS-8-VS-7.jpg

بنابراین با ارائه نسخه نهایی، احتمالاً اوضاع از نتایج فوق هم بهتر خواهد بود. کاربران تبلت‌ها و نت‌بوک‌ها بیش از سایرین متوجه بهبود کارایی در قیاس با ویندوز 7 خواهند شد. به خصوص وقتی در نظر بگیریم که برنامه‌های مختص تبلت، زمانی که وارد محیط دسکتاپ شوید خودشان را به حالت تعلیق در خواهند آورد و از این رو، فقط چند مگابایت از رم را اشغال می‌کنند.

2. لاک اسکرین جدید

WINDOWS-8-NEW (2).jpg

لاک اسکرین در ویندوز 8 تقریباً همان چیزی است که انتظارش را داشتیم؛ یک تصویر زیبا همراه با چند ویجت که اطلاعات مهم را نمایش می‌دهند، مثلاً زمان، تعداد ایمیل‌های دریافتی جدید، و غیره.

برای آنلاک کردن کافی است حرکت لغزشی در تبلت، یا فشار دادن اسپیس بار در کیبورد را انجام دهید. بعد می‌توانید رمز را تایپ کرده و وارد ویندوز شوید. چیز جدیدی که وجود دارد، رمز‌های تصویری هستند که به شما امکان رسم جسچرهای مخفی بر روی یک عکس را می‌دهند، چیزی که فقط خودتان می‌دانید. البته این مورد در تبلت‌ها قطعاً بهتر از پی سی ها است.

3. صفحه استارت جدید

WINDOWS-8-NEW (3).jpg

وقتی وارد ویندوز شوید، صفحه استارت با کاشی‌هایش جلوی چشم ظاهر می‌شود، جایگزینی برای منوی استارت در نسل‌های قبلی ویندوز. صفحه‌ای که حتماً برای کاربران ویندوز فون آشناتر است.

صفحه استارت مجموعه‌ای از کاشی‌ها است که هر کدام نماینده یک برنامه هستند و بسیاری از آنها اطلاعات و هشدارهای مرتبط با آن برنامه را نیز بر روی خود نشان می‌دهند. برای مثال، کاشی ایمیل می‌تواند تعداد ایمیل‌های خوانده نشده و مشخصات فرد فرستنده را نمایش دهد؛ کاشی تقویم می‌تواند قرار ملاقات‌های نزدیک را نشان دهد؛ کاشی موسیقی مشخصات آهنگی را که در حال پخش است نمایش می‌دهد. و الی آخر.

خودتان هم می‌توانید کاشی‌های جدید و سفارشی درست کنید، مثلاً برای یک بازی یا فهرست آشنایان، یا حتی برنامه‌های محیط سنتی ویندوز که با کلیک روی کاشی آنها به محیط دسکتاپ وارد خواهید شد. برنامه‌های سازگار با تبلت‌ها تمام صفحه هستند ولی می‌توانید آیکون‌های آنها را در صفحه خانگی ویندوز بسته به سلیقه خود مجدداً آرایش دهید یا کاشی‌ها را کوچک و بزرگ کرده و تغییر رنگ دهید. برای رفتن به محیط دسکتاپ هم کافی است روی کاشی آن کلیک کرده یا از کلید ترکیبی Win+D استفاده نمایید.


 

4. محیط دسکتاپ

WINDOWS-8-NEW (4).jpg

وقتی وارد محیط نوستالژیک دسکتاپ شوید، همه چیز آشناتر خواهد بود و احساس غریبگی نخواهید کرد. تسک بار، آیکون‌های دسکتاپ، و برنامه‌های پنجره‌ای رایج خود را خواهید داشت. البته تم محیط دسکتاپ دیگر نیمه شفاف نیست زیرا باید با رابط "مدرن" هماهنگی داشته باشد.

منوی استارت، از بین ما رفته. این تنها فقدان بزرگ است. گوشه پایین سمت چپ، حالا دیگر خالی است و به خاطرات پیوسته. در عوض، کافی است ماوس خود را به منتهی الیه گوشه پایین سمت چپ ببرید و یک کلیک کنید، یا اینکه دکمه ویندوز را بر روی کیبورد خود فشار دهید تا به صفحه استارت منتقل شوید.

درست مثل منوی استارت قدیمی، در صفحه استارت هم هر موقع که شروع به تایپ کردن کنید جستجو برای یک برنامه یا یکی از تنظیمات ویندوز، بی درنگ آغاز خواهد شد و دسترسی سریع به هر آنچه روی کامپیوتر در جستجویش هستید را به شما می‌دهد.

طراحی جدید، به راحتیِ منوی استارت قدیمی نیست ولی خیلی زود می‌توانید به اکثر چیزها عادت کنید. فشار دادن دکمه ویندوز روی کیبورد و سپس تایپ کردن برای جستجوی یک برنامه یا یک تنظیم خاص، سریع‌تر از جستجو در منوی استارت است، بنابراین چندان بد نیست که به عادت جدید تن دهید و البته، با فشار دادن کلید ترکیبی Win+X نیز خیلی سریع به یک منوی سنتی‌تر منتقل می‌شوید؛ یعنی منوی کوچکی که در گوشه ظاهر می‌شود و میان بُرهایی به کنترل پنل، Run و Command Prompt و سایر خرت و پرت‌های مورد علاقه کاربران حرفه‌ای تر را در اختیار قرار می‌دهد.


 

5. برنامه‌های فول اسکرین

WINDOWS-8-NEW (5).jpg

گر چه طبق معمول می‌توانید برنامه‌های مورد علاقه خود را به تسک بار سنجاق کنید، ولی بیشتر برنامه‌ها مقیم صفحه استارت خواهند بود، همان‌طور که قدیم‌ها مقیم منوی استارت بودند. کافی است وارد صفحه استارت شوید، روی یک کاشی کلیک کنید و بعد ویندوز 8 برای شما برنامه‌های فول اسکرین را آتش خواهد کرد. برنامه‌های سازگار با تبلت، به صورت تمام صفحه یا فول اسکرین اجرا خواهند شد ولی آنهایی که هنوز نو نوار نشده‌اند، شما را به محیط دسکتاپ بر می‌گردانند.

برنامه‌های فول اسکرین که با ویندوز 8 ارائه می‌شوند واقعاً عالی هستند؛ اکثر آنها دستورهای کنترلی لمسی را پشتیبانی می‌کنن. ولی در عین حال می‌توانید آنها را با کیبورد و ماوس هم اجرا کنید. تمام برنامه‌ها آپشن‌هایی مثل جستجو، به اشتراک گذاری، و البته تنظیماتی در قالب Charms bar را دارند که می‌توانید با استفاده از کلید ترکیبی Win+C یا بردن ماوس به سمت راست، آن را پدیدار کنید. برنامه‌ها به سادگی اطلاعاتی مثل عکس‌ها یا متن‌های منتخب را به اشتراک می‌گذارند. بعد از انتخاب محتوا از طریق یک برنامه، می‌توانید انتخاب کنید که آن را با چه برنامه‌ای به اشتراک بگذارید. برای مثال می‌توان عکس را با فیسبوک و متن یک صفحه وب را با ایمیل برای دیگران به اشتراک گذاشت.

اینها در دنیای لمسی چیزهای جدیدی به حساب نمی‌آیند؛ مورد جدید این است که نه تنها می‌توانید مولتی تسکینگ را اجرا کنید بلکه حتی می‌توانید برنامه‌ها را به صورت کنار هم، اجرا نمایید. مثلاً می‌خواهید یک ویدیو را تماشا کنید ولی در عین حال چشم‌تان به فید خبرها هم باشد، امکان پذیر است؛ یعن درست مثل ویندوز 7 که می‌شد یک برنامه را در طرفی قرار داد و پنجرهٔ برنامهٔ دیگر را نیز در طرف دیگر و همزمان از آنها استفاده کرد. تصور کنید که می‌شود همزمان بازی کرد و چت؛ یا در یک طرف وب گردی کرد و در طرف دیگر با استفاده از اپلیکیشن ایمیل، نامه‌های جدید را خواند. این رویکرد، یکی از مشکلات بزرگ سیستم عامل‌های موبایل را حل خواهد کرد و در عین حال امکان می‌دهد که بیش از پیش محیط دسکتاپ را به فراموشی سپرده و کارها را در محیط جدید مترو انجام دهیم.


 

6. فروشگاه ویندوز

WINDOWS-8-NEW (6).jpg

ویندوز استور خیلی شبیه صفحه استارت ویندوز 8 است، با کاشی‌هایی که دسته‌بندی‌ها و ویژگی‌های اپلیکیشن‌ها را نمایندگی می‌کنند. در آن، می‌توانید همراه با دریافت جزئیاتی بیشتر، به فهرست برنامه‌های موجود در یک بخش نگاه کنید و این فروشگاه نه فقط برنامه‌های لمسی برای اینترفیس تبلت، بلکه تعدادی برنامه‌های سنتی‌تر را هم در خود دارد، بنابراین شما یک پورتال بزرگ دارید که می‌توانید در آن تمام برنامه‌های ویندوز را مشاهده کنید، فرقی هم نمی‌کند که در رابط کاربری تبلت هستید یا پی سی. برنامه‌های رایگان و پولی، هر دو در این فروشگاه هستند و حتی می‌توانید قبل از خرید یک برنامه پولی، برای مدتی از آن استفاده کنید که امکان خیلی خوبی است.

7. همگام سازی داده‌ها با حساب اَبری

WINDOWS-8-NEW (7).jpg

فضای اَبری با روی کار آمدن ویندوز 8 به مرکز توجه آمده، شما می‌توانید با اکانت خود نزد مایکروسافت، همه چیز را بین فضای اَبری و سیستم خود سینک کنید. دفترچه تماس‌ها، عکس‌ها، داده‌های SkyDrive و حتی داده‌های مربوط به برنامه‌های سایر توسعه دهندگان؛ و بعد از این همگام سازی، می‌توانید این اطلاعات را روی تمام دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز 8 در اختیار داشته باشید.

کافی است با دستگاه جدید وارد حساب خود شوید و بعد همه چیز به طور خودکار همگام سازی خواهد شد. دفترچه تماس‌های شما با سرویس‌هایی نظیر فیسبوک و توییتر نیز به خوبی هماهنگ می‌شود. حتی می‌توانید تنظیمات یکی از پی سی های خود (مثلاً تم ویندوز 8، تنظیمات برنامه‌ها، تسک بار، و غیره) را نیز روی یک سیستم دیگر به طور کامل و البته خودکار اِعمال کنید.

این یک ویژگی عالی برای کسانی است که چند سیستم کامپیوتری دارند ولی نمی‌خواهند آنها را جداگانه تنظیم کنند زیرا وقت گیر و خسته کننده است.


 

8. ویندوز اکسپلورر

WINDOWS-8-NEW (11).jpg

Ribbon جذاب برنامه‌های مجموعه مایکروسافت آفیس را که به خاطر دارید؟ مایکروسافت آن را به ویندوز اکسپلورر در محیط دسکتاپ آورده و باعث خوشحالی خیلی‌ها شده. یک رابط کاربری شسته-رُفته و کارا. البته به جای رابط سنتی آفیس، در اینجا شما یک Ribbon سه قطعه‌ای دارید: Home و Share و View که دسترسی شما به ویژگی‌هایی که تا قبل از این در منوهای بالای پنجره‌های وجود داشتند را فراهم می‌کنند.

اگر شما در یک فولدر باشید که مختص فایل‌های خاصی مثلاً با فرمت عکس باشد، قطعه‌های جدیدی به Ribbon اضافه می‌شود و ویژگی‌هایی برای کار بر روی عکس‌ها را به شما می‌دهد. همچنین نوار ابزار quick access را در سمت چپ خواهید داشت که به شما امکان اضافه کردن میان بُر های دلخواه به title bar را می‌دهد. یک پنجره جدید برای کپی کردن فایل‌ها هم وجود دارد که کار همزمان با تعداد زیادی فایل را آسان می‌کند.

9. تسک منیجر جدید

WINDOWS-8-NEW (8).jpg

مایکروسافت بالاخره Task Manager را باز طراحی کرد، طرح جدید واقعاً عالی شده. در ابتدا، شما یک تسک منیجر خیلی ساده و اولیه دارید که برای متوقف کردن برنامه‌های در حال اجرا به کار می‌آید. ولی اگر حرفه‌ای باشید، می‌توانید تسک منیجری با جزئیات بیشتر را باز کنید که اطلاعاتی درباره استفاده از منابع سیستمی CPU و رم، هیستوری مربوط به رابط مترو (مدرن)، و حتی تنظیماتی برای بالا بردن سرعت استارت آپ را به شما می‌دهد؛ به کمک این آخری می‌توانید از شر برنامه‌هایی که موقع بالا آمدن سیستم عامل -خودکار- اجرا می‌شوند خلاص شوید.

10. آنتی ویروس داخلی همراه با ویندوز دیفندر

WINDOWS-8-NEW (9).jpg

آیا Microsoft Security Essentials را به خاطر می‌آورید؟ خُب، حالا مایکروسافت آن را در ویندوز 8 قرار داده و Windows Defender نام نهاده. رابط کاربری و ویژگی‌های آن تقریباً مشابه سلف خودش است؛ تفاوت اساسی در این است که دیگر نیازی به نصب آن ندارید. از قبل آنجا است.

سایر ویژگی‌ها

WINDOWS-8-NEW (10).jpg

ویژگی‌های جالب دیگری هم در ویندوز 8 هست، در اینجا به یکی دو مورد دیگر اشاره می‌کنیم و باقی را می‌گذاریم برای مطالب بعدی؛ شما دیگر برای چک کردن درستی کلماتی که تایپ می‌کنید نیاز به اتکا بر یک برنامه خاص ندارید، این یک ویژگی ذاتی در ویندوز 8 است و در کل سیستم عامل، تایپ کردن شما به صورت خودکار چک می‌شود.

همچنین یک ویژگی دیگر به نام refresh your PC وجود دارد. در این ویژگی، تنها با یک کلیک می‌توانید یک "نصب مجدد" تمیز و مطمئن از سیستم عامل خود را داشته باشید؛ چه هدف از این کار پاک کردن اطلاعات شخصی برای فروش کامپیوترتان باشد یا رفع کندی سیستم از بابت تعدد نرم افزارهای نصب شده، کار به سادگی انجام می‌شود. حتی می‌توانید با تعیین مقطع زمانی دلخواه خود (مثلاً بازگرداندن ویندوز 8 به قبل از نصب یک برنامه مشکل دار) سیستم عامل خود را به روزهای خوبش بازگردانید.


چطور در ویندوز 8 گم نشویم (بهترین میان بُرها)

ویندوز 8 یک جهش بازرگ و تغییر رادیکال است. برای همین ممکن است کار با آن برای افراد غیر حرفه‌ای کمی گیج کننده باشد و ما همه می‌دانیم که شروع دوباره، یعنی در اینجا از نو یاد گرفتن یک سری قواعد که قبلاً مدت‌ها با آنها سر کرده‌ایم، چقدر می‌تواند خسته‌کننده باشد. البته در کنارش، به خصوص با سیستم عاملی که نحوه ارتباط با آن به شکلی چالشی تغییر کرده، کشف چیزهای جدید را هم نباید از یاد برد که می‌تواند ماجراجویانه باشد.

اگر تازه کار با ویندوز 8 را شروع کرده‌اید و دارید از خودتان می‌پرسید که همه چیزهای آشنا کجا رفته‌اند، نگران نباشید. این فقط شما نیستید که اینطور شده‌اید. اکثر کنترل‌ها و ویژگی‌های ویندوز 7 هنوز اینجا هستند، البته جز چند تایی. فقط ممکن است جا به جا یا از نو طراحی شده باشند.

وارد شدن به ویندوز 8

Win-Lock-Lockscreen.jpg

اولین چالش برای خیلی‌ها این است که چطور وارد ویندوز 8 شوند. لاک اسکرینی که موقع بالا آمدن ویندوز می‌بینید هیچ گزینه‌ای برای لاگین ندارد. برای گذشتن از این صفحه و ورود به سیستم عامل، در تبلت باید از پایین صفحه انگشت خود را به بالا بکشید (یا به اصطلاح Swip کنید)، و در پی سی با ماوس خود در لبه پایین تصویر کلیک کنید و آن را بالا بیاورید.

اما ساده‌ترین کار این است که خیلی ساده، یک کلید (فرقی نمی‌کند کدام) را روی کیبود خود فشار دهید. وآو! این هم از لاگین اسکرین، خدمت شما.


 

کار با صفحه استارت

خب حالا وارد رابط کاربری پر از کاشی ویندوز 8 شده‌اید که به آن مترو یا مدرن می گوییم. شما می‌توانید این صفحه را به صورت افقی به چپ و راست جا به جا کنید؛ یا با گرفتن آن با ماوس یا چرخاندن scroll wheel. ویژگی‌ها و امکانات اصلی در این صفحه و چگونگی کار با آنها را در تصویر زیر مشاهده می‌کنید:

start-screen-win-8-1.jpg

این تصویر را در ذهن داشته باشید تا در ادامه به توضیح جزئیات آن بپردازیم.

کاشی‌ها: میان بُرهایی به همه برنامه‌های شما

برنامه‌های فول اسکرین جدیدی که به ویندوز 8 آمده‌اند و همین‌طور برنامه‌های محیط دسکتاپ، هر دو می‌توانند در این بخش دارای کاشی باشد. تفاوت آنها با هم در این است که برنامه‌های موجود در ویندوز استور، طراحی قوی‌تر و رنگارنگ‌تر با امکانات بیشتری دارند ولی برنامه‌های دسکتاپ، یک طراحی ساده دارند درست مثل آنچه تا پیش از این در ویندوز دیده بودیم.

برای مدیریت این کاشی‌ها در صفحه استارت، پس از انتخاب آن، می‌توانید با راست کلیک، یا swipe down از بالا، یا فشار دادن دکمه menu روی کیبورد خود، آن را مدیریت کنید؛ کارهایی نظیر حذف برنامه‌ها از ویندوز یا حذف آنها از صفحه استارت امکان پذیر هستند.


 

Charms Bar: نواری مهم در سمت راست

کلید میان بُر Win+C می‌تواند به سرعت نوار Charms را برای شما پدیدار کند که دسترسی سریع به جستجو، اشتراک گذاری، و تنظیمات عملکردی سیستم عامل را فراهم می‌کند. راه‌های دیگر برای پدیدار کردن نوار Charms عبارت هستند از اینها: swip کردن از راست به چپ بر روی صفحات لمسی، یا بردن نشانگر ماوس به گوشه بالا یا پایین نمایشگر در حاشیه راست.

شما می‌توانید از این میانبُرهای کیبورد هم برای پریدن به بخش‌های زیر استفاده کنید:
- قسمت Share: کلید Win+H
- قسمت Settings: کلید Win+I
- قسمت Devices: کلید Win+K


 

App Switcher: نواری برای جا به جایی سریع بین برنامه‌ها

برای اینکه تمام برنامه‌های در حال اجرای سیستم عامل خود را ببینید و بتوانید بین آنها جا به جا شوید کافی است از کلید ترکیبی Win+Tab استفاده کنید. این کلید، نوار App Switcher را در حاشیه سمت چپ نمایشگر برای شما باز می‌کند که کادرهای کوچک مربوط به هر برنامه در آن قرار دارد. Alt+Tab نیز عملکردی مشابه با ویندوز 7 را در ویندوز 8 به نمایش می‌گذارد.

به جای استفاده از کلید ترکیبی می‌توانید نشانگر ماوس خود را به گوشه بالا سمت چپ ببرید و سپس روی کادرهای کوچک در پایین بیاورید تا برنامه‌های باز در پشت صحنه ویندوز مشاهده شوند و آنگاه با کلیک کردن روی کادر هر برنامه، به محیط داخلی آن می‌روید.

اگر هم یک تبلت دارید کافی است از گوشه چپ به سمت راست swip کنید تا نوار App Switcher باز شود.


 

Apps Bar: نواری مشابه منوی راست کلیک قدیمی

یادتان هست وقتی روی یک آیکون راست کلیک می‌کردید یک منو در کنار آن نمایان می‌شد؟ حالا با راست کلیک روی هر کاشی، منویی از لبه پایینی ویندوز 8 باز می‌شود. البته گاهی هم از بالا باز می‌شود تا تنظیمات دیگری را به نمایش بگذارد، این بستگی به برنامه‌ای دارد که در حال کار با آن هستید.

در تبلت‌ها با swip از پایین و در پی سی با کلیک راست در هر جایی می‌توانید نوار Apps را مشاهده کنید. البته کلید میان بُر Win+Z هم به خوبی کار می‌کند.


 

کار با برنامه‌ها

work-with-apps.jpg

برای حذف کلی یا حذف برنامه‌ها از صفحه استارت کافی است روی آن کلیک راست یا swipe down کنید یا اینکه دکمه menu روی کیبورد را فشار دهید. نوار تنظیمات مربوط به آن کاشی نمایان خواهد شد.

ویندوز 8 به طور پیش فرض، با خروج شما از برنامه آن را نمی‌بندد. پس برای این کار می‌توانید از کلید معروف Alt+F4 استفاده کنید. همچنین می‌توانید با ماوس بالای برنامه را گرفته و با نگه داشتن کلیک چپ

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
با سلام به وبلاگ من خوش آمدیدن امیدوارم لحظات خوشی رو سپری کرده باشید و هر جا که هستید سالم و سلامت باشید منتظر نظرات شما جهت بهبود وبلاگ هستم
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    نظر شما در مورد سایت چطور می باشد ؟
    تیم مورد علاقه شما کدام است ؟
    Page Rank
    اوقات شرعی شهرستان بم
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1349
  • کل نظرات : 25
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 8
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 97
  • بازدید امروز : 3
  • باردید دیروز : 2,652
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 7,688
  • بازدید سال : 33,500
  • بازدید کلی : 706,568
  • مدیر سایت
    Yahoo Status by RoozGozar.com